.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

1-Camera Type

منظور از کمرا تایپ همان دسته بندی دوربین های مداربسته از لحاظ شکل ظاهری و نوع کاراییست برای اطلاع دقیق تر اینجا کلیک نمایید.

2-Imaging Sensor

منظور از Imaging Sensor مقدار کیفیت دریافتی تصویر توسط دوربین است که بیشتر بر اساس مگاپیکسل محاسبه میگردد جهت مشاهده کیفیت دوربینهای مداربسته 1 تا 8 مگاپیکسلی اینجا کلیک نمایید.

3-Resolution

منظور از رزولوشن ابعاد تصویربرداری بوسیله دوربین مداربسته است.جهت مشاهده ابعاد انواع دوربین های مداربسته اینجا کلیک نمایید.

4-Signal System

Signal System یا نوع سیگنال به تکنولوژی انتقال سیگنال های آنالوگ اشاره می کند. Signal System در واقع استانداردی است که سیگنال از طریق آن ارسال می شود.

وقتی دو انسان می خواهند با هم صحبت کنند باید هر دو یک زبان مشخص را بلد باشند. متکلم به آن زبان صحبت می کند و مخاطب آن را دریافت کرده و معنای آن را می فهمد. حال اگر متکلم به زبانی صحبت کند که مخاطب نداند چه اتفاقی می افتد؟ طبیعتا اطلاعاتی منتقل نمی شود. نوع سیگنال همان زبان دوربین های مداربسته است. برای ساخت یک سیستم مداربسته یکپارچه باید حتما دقت کنید که همه دوربین ها و تجهیزات ضبط کننده از یک نوع سیگنال استفاده کنند یا آن نوع سیگنال را پشتیبانی کنند.جهت مشاهده انواع سیگنالدهی دوربین های مداربسته اینجا کلیک نمایید.

5-Min Illumination

Min. Illumination درباره حداقل نور مور نیاز دوربین مداربسته برای تشکیل تصویر صحبت می کند. در واقع این ویژگی نشان می دهد که حساسیت حسگر یا سنسور تصویر نسبت به نور به چه میزان است.

 

6-Lens Viewing Angle

معمولا لنز دوربین مداربسته که میتوان آن را جزو لوازم جانبی سیستم CCTV نیز حساب کرد، از 2.5 میلی متر تا 100 میلیمتر میباشد. هرچه اندازه لنز بزرگتر باشد، تصویری با زاویه دید کمتر و بصورت زوم شده دیده خواهد شد. معمولا دوربین ها که لنز ثابتی دارند (Fixed Lens) با دو استاندارد 3.6 میلی متری تا 6 میلیمتری در بازار موجود اند. شاید بیشترین عددی که به چشم بخورد لنز 2.8mm است. و لنزهای کوچکتر زاویه دید بالایی دارند اما عمق تصویر آنها کمتر است. با دیدن  ویدئوی زیر مطلب کاملا گویا خواهد بود.

https://www.aparat.com/v/C2got

 7-Viewing Angle

میدان دید در دوربین مداربسته معادل فارسی عبارت field of view است که به اختصار FOV نیز نامیده می شود. این اصلاح با نام زاویه دید یا viewing angle نیز مطرح می شود.

همان طور که در تصاویر بالا می بینید، دوربین مداربسته ای که میدان دید 90 درجه ای دارد، هر سه جسم موجود در اتاق را تحت نظارت قرار می دهد و هر جسم، یک قسمت کوچک از تصویر دوربین را به خود اختصاص می دهد. در مقابل دوربین مداربسته با دید 60 درجه ای، تعداد کمتری از اشیا را با جزئیات تصویری بالا تحت پوشش قرار می دهد.

8-IR Range

اصطلاح IR Range یا دید در شب به معنی برد نور IR است. در دوربین مداربسته از نور مادون قرمز IR برای امکان تصویربرداری در شب استفاده می شود. این نور توسط ال ای دی های IR نصب شده در دوربین تامین می شود. این نور در مدل های مختلف دوربین مداربسته دارای برد تابش متفاوتی است.بردهای دید در شب معمالا 20متر 40متر 60متر 80متر هستند.

9-Body Type

منظور از بادی تایپ همان جنس بدنه دوربین است که معمولا از فلزهای مستحکم و ضد زنگ و یا پلاستیک فشرده ضد نور خورشید استفاده میگردد.

10- IP Standard

استاندارد IP در واقع مقاومت دستگاه ها و تجهیزات الکتریکی را در برابر ذرات گرد و غبار (اجسام جامد) و مایعات تعیین می کند. این استاندارد شامل دو حرف IP و دو رقم در کنار آن است که درجه ی حفاظت محصولات را نشان می دهد. IP مخفف عبارت Ingress Protection است که رقم اول بعد از آن، نشانگر مقاومت در برابر گرد و غبار و رقم دوم، میزان مقاومت در برابر رطوبت را مشخص می کند.به جدول زیر دقت کنید:

 

11-OSD MENU

OSD Menu در دوربین مداربسته (On Screen Display Menu)، منوی تنظیم است که امکان ایجاد تغییرات و تنظیمات اضافه را برای دوربین های مداربسته پیشرفته ایجاد می کند.

12-Wide Dynamic Range WDR

WDR کوتاه شده ی عبارت Wide Dynamic Range، به معنی بازه ی دینامیکی بالا است که اغلب در دوربین های مدار بسته مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از تکنولوژی WDR، زمانی اهمیت پیدا می کند که سوژه در محیطی کم نور، در کنار فضایی بسیار روشن قرار می گیرد. هنگامی که بخشی از عکس بسیار روشن و بخش دیگر آن فوق العاده تاریک باشد، جزئیات در آن به خوبی دیده نمی شود. به طور کلی یک دوربین معمولی با دامنه ی دینامیکی 50 (db)، جزئیات را در ناحیه های تاریک به سختی نمایش می دهد و قادر به ثبت طیف گسترده ای از نور در محیط نیست. از این رو تکنولوژی WDR به ما در تشخیص بهتر جزئیات تصویر کمک می کند و سبب ایجاد تعادل نور در محیط های روشن و تیره می شود.به عکس زیر دقت کنید:

عکس سمت راست دارای تکنولوژی WDR است و عکس سمت چپ فاقد این تکنولوژیست.

13-Power Supply

اصطلاح Power Supply Conditions یا شرایط تغذیه دوربین مداربسته در رابطه با شرایط ورودی الکتریکی دوربین به کار برده می شود. در این بخش معمولا در رابطه با نوع برق ورودی دوربین یا تغذیه الکتریکی آن صحبت می کند.

14-Other Feathures

آدر فیچرز به معنی سایر ویژگی ها و امکانات دیگر است که با حروف اختصاری مشخص میگردد که برخی از آنها را در اینجا به شما معرفی میکنیم:

Smart IR   :   

اگر در تاریکی مطلق که تصاویر توسط مادون های قرمز در حال فیلم برداری می باشد شخصی به دوربین نزدیک شود به دلیل نبود سیستم کنترل میزان شدت نور کم نشده و نور تابشی در فاصله کم بیشتر شده و تصویر آن فرد به خوبی نمایش داده نمیشود زیرا شدت نوری که به او برخورد میکند باعث می شود دوربین نتواند به خوبی تصویر برداری کند.

حال اگر تصاویر ضبط شده توسط دوربین هایی که از ویژگی smart ir برخوردار هستند را مشاهده کنیم در می یابیم که این سیستم مانند یه کنترل عمل میکند به طوری که وقتی جسمی نزدیک دوربین می شود شدت نور تابیده شده را کم میکند تا تصویر فرد به خوبی نمایش داده شود و این ویژگی باعث می شود که تصویر برداری در تاریکی مطلق از کیفیت بسیار بالایی برخوردار شود.

در زیر ۲ نمونه تصویر ضبط شده توسط دوربین مداربسته در تاریکی مطلق یکی با smart ir و دیگری بدون آن را مشاهده میکنید.

 

فیلتر ICR :

بطور کلی در طول روز از هر شی جلوی دوربین ، دو نوع نور به لنز دوربین تابیده می شود، نور مرئی و نور نامرئی ( IR ) . در طول روز هر دو نوع نور و در شب تنها نور IR وجود دارد . اما این نور ها چه تاثیری بر کیفیت تصویر برداری دوربین دارند ؟ هنگام روز هم نور مرئی و هم نور IR از لنز دوربین عبور و بر روی سنسور تصویر برداری دوربین متمرکز می شوند ، اختلاف فرکانس نور مرئی و نامرئی باعث افت کیفیت تصویر می شود ، برای وضوح بهتر تصویر و پیشگیری از این مشکل ، فیلتر ICR – IR Cut Filter ، در طول روز وارد عمل شده و مانع ورود نور IR به دوربین می شود. در این حالت دوربین تنها با نور مرئی تصویر برداری می کند و تصاویر دوربین رنگی است .

 ACG :

به کنترل کننده خودکار نور در دوربین های مدار بسته AGC گفته می شود و مخفف عبارت Automatic Gain Control است. میزان سطح روشنایی و نور محیطی برای ثبت تصاویری با کیفیت، بسیار با اهمیت است. هنگامی که نور، پایین تر از سطح مشخصی باشد، دوربین مداربسته به صورت خودکار، شروع به تقویت سیگنال ویدئویی کرده تا بتواند کمبود نور را جبران کند. AGC در واقع تقویت کننده میزان نور در محیط های تاریک است و می تواند تصاویری قابل قبول و درخشان تولید کند.

BLC :

اختلاف سطح نور در محیطهای مختلف یکی از مشکلات اصلی دوربین ها است. این مشکل زمانی ایجاد می شود که یک منبع نور قوی (مانند نور خورشید) در یک محیط نسبتا تاریک وجود دارد. وجود منبع نور باعث خواهد شد دیافراگم دوربین بسته شود و قسمت های کم نور تر به صورت کاملا تاریک به نمایش در خواهند امد.
مکانیزم BLC یکی از مکانیزم های اصلاح کننده این مشکل است.

 

PIR :

همان سنسور تشخیص حرکت است.

در سیستم های امنیتی و نظارتی موضوع تشخیص ورود افراد به یک نقطه خاص از مکان مورد نظر همواره از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است. به همین دلیل با گذشت زمان تکنولوژی های مختلفی که از طرق مختلف این کار را انجام می دهند در دوربین های مداربسته توسط تولیدکنندگان ابداع شده اند. از جمله می توان به فناوری هایی مانند مانند تشخیص حرکت (Motion Detection)، عبور از خط (Line Crossing)، تشخیص نفوذ(Intrusion Detection) اشاره نمود.
یکی از فناوری های جدیدی که به تازگی در این رابطه ابداع شده است و نسبت به روش های قبلی نیز عملکرد دقیق تری داشته و مقرون به صرفه تر نیز می باشد، تکنولوژی تشخیص حرکت PIR است.

Switchable :

بدین معناست که دوربین ها میتوانند بصورت خودکار تصویر را از حالن SD به HD و بلعکس تغییر دهند. این حالت زمانی اتفاق می افتد که دستگاه ضبط کننده فقط از یکی از این دو حالت پشتیبانی کند.

DNR یا 3D-DNR و 2D-DNR :

همان طور که از اسم آن پیداست به معنای لغوی یعنی کاهش دهنده نویز به صورت دیجیتال.

واحد سنجش نویز تصویر در سیستم های مداربسته S/N یا نسبت سیگنال به نویز است.

سیستم کاهش نویز به صورت یک سیستم دیجیتال است و حاصل پردازش توسط پردازشگر و چیپ اصلی دوربین روی تصاویر صورت میگیرد و هیچ دستگاه یا قطعه

فیزیکی وظیفه انجام این کار را ندارد.

DWDR :

DWDR ، مخفف عبارت انگلیسی “Digital Wide Dynamic Range” و به معنای محدوده گستره دینامیکی به صورت دیجیتال در دوربین مدار بسته است. در واقع دو قابلیت DWDR و WDR به یک مفهوم هستند و اساس کار آن ها مشابه یکدیگر است، اما کیفیت تصاویر در هر دو فناوری کمی با هم متفاوت می باشد. DWDR هم مانند قابلیت WDR، معیاری از توانایی دوربین مدار بسته در تمایز نقاط مختلف در تصویر با روشنایی متفاوت می باشد. در قابلیت DWDR نیز با وجود منابع نوری مختلف در تصویر، عملیات تصویربرداری توسط دوربین مدار بسته یک بار با دور تند و یک بار با دور کند انجام می شود؛ سپس سنسورهای دوربین، دو تصویر را در یکدیگر ادغام می کند و تصویر نهایی با رزولوشن بالا را به ثبت می رساند.

4in1 Video Output :

به این معنیست که دوربین از هر چهار حالت ضبط کننده ها پشتیبانی میکند این حالت های ضبط عبارتند از (HD-CVI, HD-TVI, AHD,CVBS)

Auto Focus :

کلمه FOCUS به معنی تمرکز و مرکزیت دادن می باشد یا به عبارت دیگر فوکوس (FOCUS)  تنظیم فاصله کانونی عدسی لنز دوربین بر اساس فاصله جسم تا دوربین برای داشتن یک تصویر  واضح را فوکوس گویند . سیستم فوکوس دوربین ها دارای دو حالت اتوماتیک AF  یا AUTO FOCUS و دستی MF  یا MANUAL FOCUS است.

HLC :

اصطلاح HLC در دوربین مداربسته مخفف عبارت highlight compensation است. این مکانیزم یکی از مکانیزم های بهبود دهنده تصویر است که از آن برای افزایش کیفیت تصویر در محیطهای با نور نامتعارف استفاده می شود.

از اینکه مال گارد را انتخاب میکنید متشکریم

فقط کافیست با ما تماس بگیرید تا بسرعت یکی از کارشناسان مال گارد در آدرس اعلامی شما حاضر و توضیحات مشاوره ای را بصورت رایگان در اختیار شما قرار دهد

شماره های تماس مال گارد : همراه : 6500  663  0918              تلفکس :  32224608-081

www.MallGuard.LXB.ir



:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب :
|
تعداد امتیازدهندگان :
|
مجموع امتیاز :

موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی